יש לכם חדר ישיבות בארגון ואתם רוצים לחדשו ולהפכו לרלוונטי לעשור השני של המאה העשרים ואחת? מעוניינים בניהול מקצועי ומתקדם של שיחות ועידה בוידאו או בטלפון? בחברת Alltech Solutions Ltd תזכו למענה שלם עם התאמה אישית מלאה, תכנון מתקדם של חדר ועידה וכל ציוד שמע ווידאו נדרש לצורכי מולטימדיה ותקשורת.

ניהול שיחות ועידה מרחוק 

עד לא מזמן מרבית שיחות הוועידה התקיימו פנים מול פנים עם ציוד שיחת ועידה לניהול של שיחות בטלפון שכלל טלפון עם רמקול. אך בימינו לעיתים קרובות שיחות ועידה מתנהלות אחרת לגמרי, ולא אחת הן מבוססת על ישיבות שמרבית משתתפיהם הינם מרוחקים.

המודל של שיחות ועידה מרחוק דורש ציוד מתקדם מתאים, המבוסס על פתרונות מולטימדיה שונים המאפשרים מעורבות מלאה של כל משתתפי הישיבה. עבור צרכים אלו חברתנו מספקת שירותי שיחת ועידה מגוונים ומתקדמים עם שלל דגמי מוצרים של טובי החברות בעולם, המוצעים עבור מחירים כדאיים במיוחד. זאת לצד ליווי של כל לקוח, סיוע וייעוץ בתכנון חדר ועידה ובחירת ציוד מתאים עבורו, חיבור של כל הציוד והגדרתו, עד לתפעול מלא שלו ללא תקלות.

מגוון אפשרויות לניהול שיחות ועידה

השוק של ימינו מציע מגוון אפשרויות לניהול של תקשורת עסקית במרחבים מוגדרים, בין אם מדובר בשיחת ועידה טלפונית או שיחת ועידה בוידאו. אפשרויות אלו כוללות בין היתר סוגים מתקדמים של רמקולים, מסכים, מצלמות, טלפונים, מיקרופונים, מערכות תקשורת ומחשוב ועוד. ממבחר זה כל חברה יכולה בעזרתנו לבחור בציוד לחדר ועידה טלפוני או ווידאו שמתאימים לצרכיה המיוחדים, כפי שניתן לראות בדוגמאות הבאות:

מחיר התקנת חדרי ועידה מתקדמים

עמנו תזכו בתכנון חדר ועידה מתקדם ואיכותי, במחיר כדאי, בעלויות המתאימות למסגרות התקציב של חברתכם. כמו כן, חברות המקיימות שיחות מרחוק רק מידי פעם יכולות גם לשכור ציוד זה מאתנו ולעשות בו שימוש במשרדי העסק, או להכשיר חדר ועידה מוכן ושלם עם ציוד בסטנדרטים הגבוהים ביותר במחיר שמתאים להגדרות התקציב.

להזמנת ציוד לחדר ועידות מתקדם

להזמנת ציוד לחדר ועידות מתקדם ולייעוץ מקצועי ועוד מידע בנושא, השאירו פרטיכם באתר שלנו או צרו קשר עם חברת אולטק סולושיינס בטלפון 052-6240898 או במייל info@alltec.co.il

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Accessibility Toolbar